Over SEO Startpagina

Deze site wordt beheerd door een SEO specialist met kennis van zaken én hart voor het vak. Het doel van de site is mensen juist informeren over SEO. Zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen óf zodat ze de juiste keuze maken tijdens hun zoektocht naar een betrouwbaar SEO bedrijf.

Waarom bestaat deze site?

Een SEO bedrijf inschakelen is helaas niet zonder risico. Je moet bedenken dat de SEO sector nog erg jong is en de laatste jaren een gigantische groei kende. Allerlei bedrijven zien er geld in en denken dat ze het ook wel kunnen.

Bijna elk webdesigbureau biedt tegenwoordig SEO aan maar helaas zijn ze er niet allemaal even goed in (en dat is dan nog zacht uitgedrukt). En daarom bestaat deze site.

Iedereen mag zich SEO Specialist noemen

Iedereen mag zich van vandaag op morgen SEO Specialist noemen, zelfs je oma! En dit zonder diploma of andere kwalificaties, het is een vrij beroep. Daarom is het ook erg belangrijk dat je goed oplet met SEO bedrijven. Kies niet zomaar het eerste beste bedrijf uit maar informeer jezelf eerst goed voordat je een keuze maakt.

Handmatige selectie van SEO bedrijven

Op deze site vind je alleen links naar bedrijven die ik handmatig voor jullie heb uitgezocht. Tijdens het selecteren komt mijn kennis over de sector uiteraard goed van pas. Ik onderzoek de websites van de SEO bedrijven zelf en natuurlijk ook die van hun klanten. Zo krijg ik al een aardig idee wat voor vlees ik in de kuip heb.

Alle links op deze site zijn gratis geplaatst, je kunt hier geen link kopen, die moet je écht verdienen.

Een link op deze site is geen garantie dat het SEO bedrijf betrouwbaar is

Jammer genoeg kan ik niet garanderen dat alle SEO bedrijven op deze site ook écht 100% betrouwbaar zijn. Ik raad je dan ook aan om jezelf eerst goed te informeren voor je aan de slag gaat. Je vindt de nodige middelen daarvoor op deze site.

Groetjes Kim Pittoors

Kim PittoorsOprichter van Nethit.nl en SEOnieuws.com. Gepassioneerd door SEO, usability en web-psychologie.